ALLES OVER VALLEI AUTO GROEP

Vallei Auto Groep laat je thuiskomen. Dat is onze belofte – en daar mag je ons dan ook altijd aan houden. Wij staan voor je klaar, ongeacht het doel of de bestemming van je reis. Met onze mobiliteitsoplossingen zorgen we ervoor dat er altijd een antwoord op jouw mobiliteitsvraagstuk ligt. Op die manier hoef jij je alleen te bekommeren om zaken die er echt toe doen: of dat nu je werk, de voetbalwedstrijd van je dochter of je vakantiebestemming is.  

Vallei Auto Groep is de officiële VolkswagenAudiSEATŠkoda en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer in de regio Veenendaal, Arnhem en Nijmegen. Klanten kunnen terecht voor een uitgebreide range aan modellen, financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur), bieden wij je een volledig dienstenpakket aan.

EEN ANTWOORD OP AL JE VRAGEN

In een van onze vestigingen in de regio Veenendaal, Arnhem en Nijmegen staat er namelijk altijd wel iemand voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Van ‘welke gezinsauto is het zuinigst?’ tot aan ‘welke hatchback heeft de meeste laadruimte?’ en van ‘welke sedan heeft het hoogste vermogen?’ tot aan ‘wat is de SUV met de laagste CO2-uitstoot?’ – ongeacht je vraag, wij hebben het antwoord. En hebben we het antwoord niet gelijk paraat, dan gaan we net zo lang voor je op zoek tot we dat wél hebben.

DUURZAAMHEID ALS SPEERPUNT

Daarnaast ligt de focus bij Vallei Auto Groep op een aantal andere zaken. Onze bedrijfsvoering is vanzelfsprekend niet toegespitst op de dag van gisteren en vandaag, maar op die van morgen. Daarom is duurzaamheid en duurzaam ondernemen dan ook van groot belang. Dat zie je niet alleen terug in de zonnepanelen op het dak van onze vestiging in Veenendaal, maar ook in de adviezen die we je geven als het gaat om mobiliteit: altijd op zoek naar de meest duurzame oplossing, passend bij jouw wensen.