JOUW HUIDIGE AUTO INRUILEN

Het is daarnaast ook mogelijk om jouw huidige auto in te ruilen. Dit kan volgens een paar simpele stappen.

Stap 1
Tijdens de aankoop van jouw nieuwe auto vul je een formulier in. Doe je dit tijdens openingstijden dan krijg je binnen 30 minuten een waarde op jouw inruilauto. Om een passend aanbod te maken hebben wij een aantal dingen nodig: kenteken, kilometerstand, tien foto’s van het interieur en exterieur, de historie van de auto en onderhoudsboekjes. Heeft de auto schade? Hiervan ontvangen wij graag extra foto’s.

Stap 2
We streven ernaar om binnen 30 minuten een inruilprijs te communiceren. Samen met het bod op jouw huidige auto ontvang je een inruilcode. Wanneer je een auto hebt geselecteerd om te bestellen kun je deze inruilcode toevoegen. De inruilprijs zal dan in mindering worden gebracht op get totaal te betalen bedrag.

Stap 3
De inruilprijs die voor de huidige auto wordt gegeven is gebaseerd op de informatie die je zelf hebt ingevuld. Tijdens de aflevering van de nieuwe auto zal onze medewerker de huidige auto inspecteren. Op het moment dat de huidige auto overeenkomt met de door jou ingevulde informatie, kunnen wij direct een vrijwaring maken. Je dient zelf de verzekering stop te zetten. Dan is alles geregeld en kan je met een goed gevoel op weg.