Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Onze online sales medewerkers helpen je graag verder.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Het is bij Vallei Auto Groep mogelijk om jouw huidige auto in te ruilen voor een nieuwe. Bekijk deze pagina om te bekijken hoe dit in zijn werk gaat.

Wat is de levertijd?

Na de betaling zullen wij binnen 30 minuten contact met jou opnemen om je te feliciteren met de aankoop en een geschikt aflevermoment in te plannen.

Hoe werkt het betalen?

Een auto kopen bij Vallei Auto Groep is transparant, veilig en betrouwbaar. Om je maximale zekerheid te geven loopt de betaling via een onafhankelijke tussenpartij, in ons geval Mollie Payments. Wanneer je een betaling met iDEAL doet wordt het geld geparkeerd op een onafhankelijke bankrekening. Wij ontvangen het geld pas als de levering volledig naar wens is en je de aankoop accepteert. Zo geniet je van maximale zekerheid en loop je geen enkel risico. Wel zo fijn toch?

Kan ik een auto proefrijden voordat ik deze online koop?

Ja het is mogelijk om een proefrit te maken. Neem hiervoor contact met ons op om een afspraak te maken.

Hoe wordt mijn auto afgeleverd?

De aflevering van jouw auto vindt plaats op een door jou geselecteerde locatie in Nederland. Dat kan zijn bij je thuis, op het werk of op één van onze vestigingen. De auto wordt afgeleverd door één van onze eigen medewerkers, dat is wel zo persoonlijk. Mocht je nog vragen hebben over de auto of de werking dan geven wij graag uitleg. Dit alles om ervoor te zorgen dat je met een goed en veilig gevoel de weg op kunt.

Heb ik garantie?

Standaard krijg je 12 maanden BOVAG-garantie. Afhankelijk van de leeftijd van de auto kan het zijn dat de auto nog in zijn fabrieksgarantie zit. Wat de situatie ook is, je gaat met garantie op pad.